Ny klänning från Samsoe Samsoe …

Godmorgon från Kärradal med en kopp kaffe här bredvid mig!

Har definitivt sovit bättre inatt och känner mig mindre yr vilket självklart är väldigt skönt. Igår eftermiddag/kväll när jag kom ner gick vi till restaurang Frida där vi delade på två rätter till ett glas bubbel till det och efter det blev det lite tv tittande för att sedan snabbt somna då det var vad jag mest behövde …

Tänkte visa ytterligare en klänning som jag köpte så den från Rodebjer (se ett par inlägg tillbaka) och denna från Samsoe Samsoe är de 2 nya som får följa med på semestern.

Skorna är från Michael Kors och var på 40% rea i butiken NY i Borås medan klänningen som är köpt online var dessvärre en nyhet och därför inte på någon trevlig rea som är annars väldigt uppskattad just nu.

Tyget veckar sig lite men den ska nog vara så och jag kan även ha ett smalt bälte till den.

Nöjd med mina två inköp av klänningar och nu ska jag sätta mig här i Kärra och hålla tummarna för att det blir lite mer sol så att jag kan ligga ute och sola efter 3 dagar tillbringade inomhus :)

4 thoughts on “Ny klänning från Samsoe Samsoe …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *