Yr och varm …

Inatt vaknade jag 3.30 och var så varm att jag gick upp och tog en kall dusch. En bladning mellan de där värmepåslagen som är lite klassiska i denna ålder och värmen som når 30 grader och som inte riktigt är vad den svenska sommaren brukar bjuda på. En AC och en ny säng skulle jag behöva tack :)

Började dagen med att gå till gymmet med min väninna Tania och tog sedan en runda runt Pickesjön men har känt mig lite yr i ett par dagar.

Värmen brukar jag inte ha så ont av då jag är född och uppvuxen i Italien men något är det så just nu ligger Molly och jag i sängen med öppna fönster här och i vardagsrummet för att få lite tvärdrag samtidigt som lakan tvättas och en film ska snart underhålla mig en stund och gladast blir jag om jag somnar en timma. Hade nog behövt det …

Åker till Varberg ett par dagar ikväll och sedan blir jag hemma dagarna tills nästa lördag då jag ska till Marbella i 6 dagar för att sedan därifrån flyga till min hemstad Bologna där jag ska tillbringa 5 dagar med min syster och syskonbarn.

Förhoppningsvis lite piggare om en liten stund <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *