Orange is the happiest color …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns

Jag älskar färgen orange på våren och sommaren och denna klänning från Rodebjer klickade jag in till min inkorg för bara 3 dagar sedan och hämtade den idag så fort jag kom hem från Varberg.

Det bästa är att den är på rea HÄR. Skriv bara märket i sökfältet så finns den där på första sidan. Den är helt underbar i både model och färg. Jag beställde en storlek S men insåg att den blir något för urringat så har klickat hem även storlek M idag så får jag testa vilken som sitter bäst.

Så nöjd med den och ytterligare en klänning som ska packas ner i resväskan om 9 dagar för visst är det alltid lite extra kul att ha med sig något nytt när man åker iväg? Jag älskar klänningarna jag köpte från min egna butik men har haft på mig de i närmare 5 år varje sommar så dags att förnya sommargarderoben med plagg jag som jag jag kommer att använda flitigt i minst 5 år igen. Köper man rätt plagg så tröttnar man inte lika fort <3

Måste även erkänna att något jag saknar från att ha haft butik är att just ta helt vanliga kort och tipsa er som följer mig här och som har lite samma smak …

Titta helt enkelt in HÄR och förutom denna klänning pågår en väldigt fin REA på just Åhléns som har ett stort utbud av kända märken både när det gäller kläder/inredning och smink.

Happy shopping!

2 thoughts on “Orange is the happiest color …

    1. Testade igår då de var väldigt snabba på att leverera och M blev bättre då det blir lite mer tyg att knyta runt och därför lite bättre gällande urringningen även om det inte skilde så mycket. Ja, den är verkligen underbar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *