Ett fynd du inte borde missa …

Inlägget är reklam för Lindex och innehåller annonslänkar

Idag efter att ha fixat fransarna gick jag in till Lindex HÄR för att titta om de hade något inför kommande resa.

Jag erkänner att jag oftast undviker vissa butiker bara för att de tillhör stora kedjor men då jag hade lite tid över (har ju trots allt sommarlov) så gick jag in med öppet sinne och voilá såg jag en klänning i en otrolig skön material och i en sand nyans som jag verkligen kände att jag ville prova. Undviker oftast blommor och krims krams (undantag förekommer så klart) och föredrar istället plagg utan mönster så denna klänning för enbart 399:– följde med mig till provrummet.

Tog med mig både storlek S och M då jag hade ingen aning om hur stora eller små deras storlekar är men S blev perfekt.

En riktig skön kortärmad trikåklänning i viskos (71%), elastane (2%) och polyester (27%). Just viskos är en av mina favoritmaterial då den ger klänningen lite tyngd och denna kommer inte att bli skrynklig i resväskan vilket alltid är en plus när man ska åka iväg.

Gå in HÄR så klickar du på klänningar och du ser den direkt bland övriga.

Denna är nog min första klänning från Lindex men så glad att jag såg den och köpte den <3

4 thoughts on “Ett fynd du inte borde missa …

    1. Si, siamo CAMPIONI d`EUROPA!!! Mamma mia che lacrime quando guardo la gioia degli Azzurri e di tutti gli italiani che con questa vittoria possono finalmente celebrare qualcosa di positivo! Un bacione anche a te …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *