Vilken match !!!

Vilken spännande match mellan Italien-Belgien vi fick se ikväll! Är helt upp i varv då jag satt som på nålar för att resultatet 1-2 skulle hålla i sig vilket det gjorde och Italien ska möta Spanien i semifinal.

Tror att dagens match var nog den mest spännande och roligast att titta på för den fantastiska fotbollen vi fick se av båda lagarna men framförallt av Italien för tänker definitivt inte vara opartiskt i mitt uttalande :)

Vilken glädje, vilken känsla Gli Azzurri måste ha uppleva just nu och är så jäkla glad för kvällens vinst. Jag tittar som sagt bara på EM och VM men just under dessa två turneringar så kommer fotbollsintresset fram.

Imorgon ska jag självklart titta på de andra matcherna och kunde inte annat än att skratta när jag fick den här bilden på What s up av en italiensk vän :)

Haha! Jag hoppas att Danmark vinner sin match imorgon så till viss del stämmer den även lite på mig :)

Nu ska jag lägga mig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *