Nu framför teven …

Min dag började med pedicure redan kl. 9 då både Tania och jag hade bokat var sin tid för detta. Jag bara älskar känslan när de håller på och filar, masserar och allt vad de nu gör för att hälarna ska bli mjuka och fina och naglarna målade. Tycker nämligen INTE om hårda hälar och har lite av en fobi för det så filar och håller ordning på de även själv.

Till er som har frågat på Instagram @michelacastellari så är märket på klänningen Co`couture.

Nu sitter ja framför teven då det är 2 fotbollsmatcher som spelas ikväll med 21.00 matchen som klar favorit då det är Italien-Belgien som möts. Belgien har jag förstått vara den som majoriteten tror vinner men självklart hoppas jag att mitt hemland går vidare i denna spännande turnering nu när Sverige inte gör.

Min syster som bor i Bologna ska ut med vänner och titta på matchen på någon mysig lokal och kan bara tänka mig stämningen som råder i hela Italien ikväll <3

FORZA ITALIA säger jag med hela mitt hjärta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *