Idag efter 12 år har jag …

Sovtimmarna blir färre för varje natt med tanke på att jag vaknade vid 3.30 inatt och kunde inte somna om. I vanliga fall tar jag Propovan, en sömntablett som ej är beroendeframkallande men då de är slut så verkar mina sömnlösa nätter vara en klar indikator för att jag får nog be om nytt recept.

Låg och tittade lite på serier och vid 7 tiden satte jag mig i bilen för att ta en promenad runt en av sjöarna här i småstaden. En bil med två yngre killar åkte snabbt förbi mig och när jag insåg att inga andra bilar fanns parkerade där och att jag isf. hade varit ensam med de två killar som kändes lite stressade valde jag att lita på den olustiga känslan och vände faktiskt bilen.

Så otroligt hemskt, tråkigt och orättvist att man som tjej eller kvinna ska känna sig begränsad i något som så enkelt som en tidig morgonpromenad men då jag har varit med om två jobbiga händelser tidigare om åren så vågade jag faktiskt inte ta risken. Med största sannolikhet var de där för att fiska eller för att bara ta en morgondopp men något sa till mig att vända och jag … vände :)

Åkte dock tillbaka vid 8.15 och då var det 5 bilar på plats vilket gjorde att direkt kändes det så mycket tryggare och voilá tog jag mig en liten kortare promenad då jag började senare än planerat.

Vid 11 tiden hämtade jag Ann-Louise och vi åkte där jag var igår, där mina morföräldrar en gång hade sin sommarstuga. Vi hade med oss sallad och kaffe och bara njöt av att vara själva i solen med en fantastisk utsikt framför oss.

Något jag inte har gjort på säkert minst 12 år är att bada i sjön och idag var det dags för att bryta detta. Ska inte påstå att vi hoppade i då vi båda gick in sakta (så som man egentligen ska undvika att göra) för att vänja kroppen till den temperaturen som nog skiljer denna sjö från vattnet på Maldiverna men sedan doppade vi oss (med några små rop som nog ekade i stugorna kring sjön) och tog en simtur fram till nästan andra sidan sjön.

Helt UNDERBART var det och blev påmind över hur ljuvligt jag tycker att det är att bada i en sjö <3 Det blir nog flera bad här om vädret fortsätter att bjuda på detta värme.

Precis när vi hoppade in i bilen för att åka hem började det regna så en fantastisk timing.

Nu är det fotboll då Italien möter Wales och FORZA ITALIA!!!

2 thoughts on “Idag efter 12 år har jag …

  1. Wow toppen, jag är lite skeptisk att bada i sjön. Kanske måste ta tag i. Var det rent vatten?

    1. Vattnet var inte klarblått men rent. Tycker nog att sjöar känns friskare på något sätt än havet men en smaksak så klart och beror på vilket hav och vilken sjö man badar i :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *