Mynt testet efter vaccinet …

Som jag skrev igår har jag börjat vakna vid 4.30 trots att jag är ledig vilket är på tok för tidigt så klart.

I torsdags tog jag vaccin nr 2 och jag har vid båda tillfällen fått Pfizer där biverkningar är vanligare efter just andra vaccinet men i mitt fall har jag inte känt något alls förutom att jag är lite svullen, röd med en liten vit prick och öm vid just området där jag fick sprutan.

Något som vissa säger sig ha testat efter vaccinationerna är att visa att man har blivit magnetisk just där vaccinet har getts och det vet de genom att ha tagit ett mynt eller en sked som fastnar just i området.

Var tvungen att testa så klart men nix, jag är inte magnetisk alls och varken mynt eller skedar fastnar på min arm :)

Har självklart även googlat nu på morgonkvisten och anledningen till att vissa är just magnetiska sägs vara pga. att vissa vacciner innehåller aluminium, ett ämne som dock inte ska finnas i de vaccin som är godkända i Sverige och EU.

Följande kan du läsa på Folkhälsomyndighetens hemsida:

”Aluminiumsalter har använts i vacciner över 70 år. Mängden av aluminium som finns i vacciner är väldigt liten. Den vanligaste mängden aluminium i en dos vaccin är 0,5-0,7 milligram. Aluminium finns bland annat i dricksvatten och föda. Vuxna äter i genomsnitt 7 till 9 milligram aluminium per dag. Det finns lika mycket aluminium i två liter modersmjölksersättning som i en dos av vaccin.”

Ytterligare en förklaringg till att metallföremål kan fastna på huden sägs vara för att huden är fuktig och då huden är fuktig vilket leder till en dålig friktion.

Som sagt, vaknar man 4.30 hinner man med mynt och skedtestet …

2 thoughts on “Mynt testet efter vaccinet …

  1. Och tack vare att du går upp 4.30 så får vi andra sjusovare mycket intressant information när vi vaknar😁 Ha en skön dag☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *