En massa steg …

Trots att jag inte behöver vakna tidigt gör jag det ändå speciellt när det blir ljust samtidigt som jag idag hade den lilla uppgiften att köra min dotter och packning till kompisen Tindra då de tog hennes bil för en helg i Stockholm. Har så svårt att förstå att jag har en dotter som är iväg på en liten weekend i huvudstaden men sakta men säkert får jag väl vänja mig :)

De verkar ha haft det väldigt mysigt med lunch på någon restaurang som heter Ted och ikväll skulle de äta på Ricordi, ett italienskt ord som betyder “minnen”. Min dotter verkar vara svår att imponera när det gäller maten dock på dessa Stockholm restauranger men mysigt har de ändå av de få bilderna hon delar med sig <3

Efter att ha lämnat henne vid 6.45 åkte jag direkt för en promenad på 8 km med några möten som denna lilla lamm och en snok som låtsades vara “död” men var högst levande på stigen i skogen.

Just tidig morgon är nog den bästa tiden för PW eller lättare löpning då det var förvisso redan varmt med sina 21 grader men ändå friskare i luften. Förra veckan köpte jag dessa nya löparskor och jag bara älskar de … Otroligt sköna och tror att de är från Adidas <3

Från promenaden till att lämna bilen för tvätt till att vidare fixa fransarna hos Emma på Smith Beauty. Kl. var bara 9.30 när jag hade gjort allt detta så satte mig en stund på torget för att njuta av en liten vattenpaus.

Det finns inget bättre än vanlig bubbelvatten utan en massa konstiga smaker. I Italien har jag aldrig sett vatten med olika smaker, måste vara något typiskt svenskt eller nordiskt :) och förstår nog inte vitsen med alla olika varianter.

En kall dusch hemma, byta om och träffa min väninna Tania och hennes söta dotter Adelle för en gemensam kaffe på mysiga Balthazar.

Den här goda smörgåsen på surdegsbröd och med parmaskinka var riktig mumsig.

Hoppas att du får en massa anledningar till att le framöver Tania, det är du så värd <3

Hämtade bilen och jag bara älskar när den glänser <3

Hemma för att titta på Sveriges match och sedan ute igen för ytterligare en promenad. Hade målet att gå 20.000 steg idag vilket jag fixade …

Nu ska jag inte röra mig mer än några få meter i hemmet :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *