Färdigvaccinerad …

Igår lämnade jag blod medan idag åkte jag till Lerum för min andra vaccination mot Covid. Då jag hade bestämt mig för promenad både före och efter sprutan åkte jag i träningskläder.

En kollega som bor i Lerum åkte idag till Borås och fick sin vaccin och jag som bor i Borås åkte till Lerum. Inte så bra planerat kanske men nu har jag fått de båda och väntar på att kunna få det där berömda vaccinpasset

Satte mig 5 minuter efter vaccinet och än så länge känner jag ingenting alls.

Frågade sjuksköterskan hur många hon skulle vaccinera idag och svaret var 130 personer som likt mig hoppas att vaccinet ska hjälpa oss alla tillbaka till “normaliteten” igen. Var inne max 2-3 minuter så det gick undan och jag fick Pfizer även denna gång.

På vägen hem stannade jag vid Härskogen och tog en längre promenad så att jag fick ihop mina 15000 steg.

Vilket sommarvärme vi har med ca 25 grader !!! Helt underbart att börja sommarlovet med sol. Hämtade Nicole som imorgon ska åka 2 dagar till huvudstaden med sin kompis Tindra. Kul att hitta på något när de har några lediga dagar innan jobb väntar åter.

Nu ska jag tvätta håret, ta en isglass och titta på fotboll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *