En heldag på Aspenäs Herrgård …

Gårdagen bjöd på en heldag (8.30-20) på vackra Aspenäs Herrgård där vi hade möten, planering och avtackning samtidigt som vi bjöds på lunch och middag och fick träffa två nya kollegor som börjar på ekonomiprogrammet till hösten.

En riktig trevlig avslutning på detta läsår som lik föregående har krävt en hel del flexibilitet från både lärare som elever. Vi avtackade även vår kollega Erik som nu går i pension och just Erik har under min pedagogiska/didaktiska utbildning tom. varit en av mina universitetslärare vilket gör honom extra speciell i mina ögon som den fantastiska pedagogen han är.

Här fotar han oss medan vi sjunger en låt för honom och ni som känner mig vet att jag mimar mest även om jag försökte mig på den svåra blues melodin.

Förutom Erik som går i pension tackade vi även Patrik och Mathias som byter arbetslag och lämnar nu ekonomiprogrammet för att gå till natur och teknikprogrammet (tror jag). Ändringar som gör att dynamiken förändras och vi som har delat arbetsrummet med Patrik och Mathias får nu två nya kollegor.

Om en timma ska jag vara på geblod då jag är sedan i vintras blodgivare vilket jag pushar fler att göra. Efter det ska jag åka direkt till jobbet för att skriva på betygen som nu är satta men även för att ha en en dag med min kollega Maria då vi ska planera lite en gemensam ram för psykologikursen.

Nu dags att dricka lite vatten och bege mig mot sjukhuset…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *