Vad är oddsen för att detta ska inträffa?

Klockan 8.30 var jag på torget och det är redan otroligt skönt och varmt ute. Perfekt inför promenaden som väntar om en timma.

Detta inlägg handlar dock inte om värmen men om en otrolig händelse. Undrar nämligen vad oddsen är för att som människa hamna i gapet på en val? Troligtvis minimala men det är precis vad som hände den amerikanske fiskaren Michael Packard när han var ute och fiskades Massachusetts.

Jag trodde att jag skulle dö” var hans tankar (ingen överraskning i den tankegång :) när han insåg att han befann sig i en vals stängda mun. Han blev kvar där i ca 30-40 sek. innan valen steg upp till ytan och spottade ut honom.

En osannolik historia men ibland händer det man minst anar. Vill du se intervjun med honom, klickar du HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *