Underbar lördag i Göteborg …

Vilken lördag utan Netflix jag fick, haha! Den startade med att vara på Salong Youniqe hos Marianne kl. 7.30 för att sätta in extensions efter att i 3 dagar varit helt utan några. Då detta kändes ändå ok med tanke på att mitt hår är både rätt så långt och framförallt fylligt så är min tanke att vara utan några till vintern. Jag har helt enkelt ett hår plan :)

Från frisörsalongen till att sitta på bussen mot Göteborg med Nicole och Holly. Vi mötte upp Linda i en solig Göteborg och efter att ha strosat i några få butiker gick vi och satte oss för en sen lunch med bubbel och drinkar.

Nicole och Holly går i samma klass så vi firade kommande studenten med mysiga 8 timmar för ja, vi var där en hel arbetsdag visade det sig när vi tittade på klockan men tiden flög verkligen iväg. Från Bee Bar till Kungstorget, till Bee Bar igen till Post hotellet.

Gillar du goda drinkar så har vi ett tips till dig. Beställ amaretto sourBee Bar och du lär inte bli besviken. Smakade på tjejernas och den var en riktig 10 poängare som de njöt av i sommarvärmen.

Att sitta och prata och titta på folk är ett nöje för visst är det som att sitta och titta på en modevisning med vanliga människor som modeller.

Vi satte oss på bussen tillbaka till småstaden vid 21 tiden efter en härlig lördag i underbart sällskap <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *