Grattis till studenterna på Lerums gymnasium !!!

Vilken dag vi har haft på Lerums gymnasium. Förväntansfulla elever som idag fick ta studenten i ett somrigt väder, det kunde knappast ha blivit bättre.

När jag anlände till jobbet vid 7.45 hade de börjat “pimpa” scenen …

Tre treor fick vid olika tider fotas, fira i klassen med tal, stipendier och sång för att sedan springa ut till den byggda scenen till riktig power musik och sjunga studentlåten framför lika förväntansfulla föräldrar som stod och väntade med sina plakat.

Nästa vecka får jag själv stå som förälder och känner redan tårarna som är garanterade både hos mig som hos Anna, Nicoles extra mamma.

Idag handlade det dock om EK3A, EK3B och EK3C och WOW vilka fantastiska tonåringar jag har fått möjligheten att lära känna, vissa bara under en termin i psykologi, vissa i två och vissa tom. i två år om de läste italienska när de gick i ettan.

Först ut var EK3B klassen som jag har varit mentor för nu när de har gått i trean och så glada de var när de anlände för gemensamt foto. Några kunde inte hålla tårarna borta, vilket är inte alls märkligt då glädjen av att börja på ett nytt kapitel i livet och sorgen över att lämna klasskompisar går hand i hand. Min mor satte ihop en liten rim igår som jag läste upp för min klass innan de sprang ut.

Forza EK3B!!!

Min kollega Ida som har haft EK3A sedan de började och har just följt de i tre år hade satt ihop en fantastisk låt som hon hade spelat in och visade för klassen. Många om nästintill inte alla kunde inte låta bli att gråta för det var verkligen en känslosam stund som de uppskattade så otroligt mycket <3

Här sjunger de hennes favoritlåt :)

Så många fina tonåringar som nu ska erövra världen på olika sätt <3

GRATTIS till alla som tog studenten idag !!!

Väl hemma bytte jag bara om för att sedan ta min lilla promenadrunda i naturen då jag hade behov av lite tystnad efter dagens höga toner :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *