Förberedelser …

Dessa dagar kretsar mycket runt studentfirande (både på jobbet och privat) och imorgon är det dags för treorna på mitt jobb att fira sin avslutning på gymnasiet med blickarna mot de valen i livet som inte riktigt är alltid givna i den åldern.

Inte så märkligt alls då de är inte ens givna i min egna ålder heller :)

Idag åkte min kollega Ida och jag och köpte rosor, band till de och så plockade vi några lupiner att ställa fram vid dukningen som vi fixade alla tillsammans i de tre klasser där firandet ska äga rum men vid olika tider imorgon.

Tre ekonomiklasser som ska säga adjö till gymnasietiden imorgon och som lärare känns det lite märkligt att inte få reda vad de gör om 5/10/20 år.

Nu är klockan 23 och dags att titta lite på Netflix innan jag somnar för imorgon väntar sång och feststämning <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *