Avslutningsmiddag med klassen …

Ikväll firar min dotter och hennes klass sin kommande studentavslutning med en middag som ett alternativ till den stora balen som de egentligen skulle ha gått på med alla avgångstreor från samma skola.

Även om det självklart inte blir som de hade hoppats på verkar vädret göra så att de ändå får njuta av en underbar kväll tillsammans med sin klass iklädda kläder som de vanligtvis inte brukar gå runt på i stan :)

Mest nöjd tror jag att hon är med håruppsättningen som fantastiska duktiga Emma (som för övrigt gör fransar) på Smith Beauty HÄR gjorde på henne idag medan igår var hon hos henne för att fixa lite volymfransar inför kvällen och studentfesten nästa vecka. Så imponerad Emma av uppsättningen du gjorde om du läser detta, bravissima!!!

De vackra nyanserna på håret gör Bella på HBC då någon ställde just den frågan på insta.

Smilgropen som är bara så otroligt söt kommer från hennes pappa :)

Här på bild med fina Holly som går i samma klass. Killarna ”klippte” jag bort då jag är osäker om de vill figurera på bild här.

Så kan man också göra :)

Samma tjejer för 11 år sedan (2010) när vi var i Orlando, Florida.

Holly har sminkat de båda då hon är otroligt duktig på det.

Hoppas att de får en helt fantastisk fortsättning på sin kväll <3

Själv har jag hämtat en liten kortare rim då jag bad min mor sätta ihop några rader som jag ska läsa upp när jag på fredag ska fira studenten med den trea som jag är mentor för.

4 thoughts on “Avslutningsmiddag med klassen …

  1. Hej

    Mycket fina är de alla 4, men Nicoles frisyr wow så snyggt
    Önskar dom en jätte skojig kväll
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *