Utflykt till Johnssons gård …

Igår lämnade vi Kärradal för att åka på utflykt till ett Johnssons gård.

Här finner man restaurang, kafé, en butik där keramik säljs, en liten inredningsbutik, en vagn där du kan köpa glass och en där du kan köpa öl från trakten. En Wellness center finns på samma område och detta är ett utflyktsmål som verkar uppskattas av flertal motionärer däribland cyklister som verkar ha detta som ett ”stop på vägen”.

Vi tog en lunch på Spiseriet och även om den var helt ok så saknade jag möjligheten till mer vanliga lunchalternativ :) Misstänker att barnen som äter här blir lite besvikna förutom några vuxna :) Sätt in en ceasar sallad och ett hamburgare alternativ i menyn så tror jag att fler gäster hade lockats.

Vi lämnade sedan gården för att åka mot Borås och innan vi kom hem så åkte vi förbi Nicoles extra mamma som igår fyllde år.

GRATTIS till ANNA som har varit Nicoles bonus/extra mamma i ca 15 år <3

I Borås var det 23 grader jämfört med de ca 16 i Varberg så riktigt härligt att stanna på kaffe och fika sittandes ute på deras altan där satt vi och pratade i hela två timmar innan det var dags att åka hem.

Vaknade redan 4.45 och det som väntar idag är att hämta mor vid 11 tiden för en liten utflykt och fika. Det är nämligen mors dag idag så grattis till alla mammor och extra mammor på vår dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *