Tipsa mig gärna …

Igår fick jag Nicoles gamla tennisrack då jag skulle vilja gå en nybörjarkurs i tennis för vuxna nu när jag snart påbörjar mitt sommarlov.

Elfsborg Tennis verkar inte ha några kurser för nybörjare som påbörjar nu under sommaren men kan även tänka mig att gå en kurs på en vecka i Varberg, Sandared eller Dalsjöfors, bara jag hittar en. Sitter du på sådan information maila mig gärna (michelacastellari71@gmail.com) då jag är verkligen intresserad.

Ska jag påbörja någon sport gäller det att hitta något som lockar för annars slutar det med att jag går en gång för att sedan återgå till min Netflix, haha! Nu när jag är 50 i år måste jag helt enkelt hitta ett intresse förutom dokumentärer om seriemördare, behöver något mer sundare i min vardag :)

För ca 15 år sedan tog jag några tennislektioner här i Borås och minns så väl första lektionen :) På den tiden tränade jag flitigt så hade inga rena träningskläder vilket innebar att jag tog på mig en rosa Juicy Couture mys set och då jag även hade gjort extensions den dagen som de hade lockat så kände jag väldigt tydligt att den unge manlige tränaren scannade mig från top till tå och måste ha tänkt “vad är det för idiot jag ska ha lektion med”. Haha!

Han påstår att han aldrig tänkte så och vi blev otroligt bra vänner och som vi skrattade de få lektioner jag tog men som jag verkligen såg så fram emot.

Varje sommar när vi var i Sverige några veckor satt alltid morfar och jag och tittade antingen på Wimbledon och även om jag kanske inte når dit så kanske att ni får komma och titta på mig i Båstad nästa år? :) Då gäller det att jag först hittar en kurs att anmäla mig till …

8 thoughts on “Tipsa mig gärna …

  1. Med tanke på att hela svenska befolkning verkar tycka det så är det nog det men personligen blir jag lite anti när alla gör något och det är trots allt tennis jag vill lära mig även om det sägs att det är svårt …

 1. Tycker padel verkar bra eftersom du inte behöver någon partner att spela med. Lägg bara ut i någon Fb-grupp att du vill spela en timma, och på det sättet fixar man nya vänner också😊

 2. Jag gör som alla andra och skriver padel, även fast du uttryckligen skriver att det är tennis du vill lära dig. Tennis kan förvisso vara en stor fördel just nu då alla spelar padel, det borde finnas hyfsat gott om lediga speltider :-)
  Jag började själv spela padel i år, efter julhelgen. Jag blev helt fast, det är lätt att lära sig och det går fort att utvecklas. Eftersom en stor del av den svenska befolkningen också har upptäckt detta går det lätt att hitta mot- och medspelare som är på samma nivå. Jag har fått kontakt med gamla gymnasiebekanta som jag inte träffat på många år och vi har börjat spela mot helt okända människor och vips så har man lärt känna ett helt gäng nya människor. Så förlåt att vi dissar ditt tennissug :-) Prova padel, åtminstone två gånger. Lycka till med vad det än blir!

  1. Hej Camilla, får nog ge padel en chans men vill inte ställa till det för de som redan kan så får nog söka efter några fler nybörjare då första passen lär inte vara så interaktiva för övriga :)
   Hur får du kontakt med okända som är på samma nybörjarnivå? Fb grupper som någon skrev tidigare?
   Tack snälla …

 3. Dels så gick jag en nybörjarkurs på sex tillfällen och där fanns ju likasinnade. Har också vid ett par tillfällen kört en PT-timme med instruktör. Padelhallen där jag oftast spelar (tror det finns fem padelhallar i Eskilstuna och en sjätte på G) har en egen Community på Facebook där man kan skriva och svara på sällskapsförfrågningar, sen finns det en ”allmän” grupp för stan och säkert har ett par av de andra hallarna egna grupper också. Dra med någon av dina väninnor på en kurs, jag lovar, det blir superskoj 😀
  Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *