Mors dag på Uddetorp …

Mors dag och jag uppvaktade min egna mor med en liten utflykt till Uddetorp säteri då hon hade aldrig varit där fram till idag men framförallt för att de flesta av oss uppskattar att komma ut lite speciellt när vädret bjuder, som idag, på riktig sommarvärme med sina 24 grader.

Då vi kom dit vid 11.30 startade vi med en tidig lunch. Hon tog Uddetorps räkmacka medan jag valde en caesarsallad.

Mätta och väldigt belåtna gick vi upp till antikbutiken som finns bara ca 100 m. från restaurangen/kaféet och där min mor fick träffa Niklas som hon jobbade hos i några veckor i samband med en utbildning för ca 25 år sedan tror jag :)

Den här lampan tyckte jag väldigt mycket om …

Avslutningsvis gick vi en promenad runt den lilla sjön och hörde fåglarna kvittra som om de välkomnade sommaren.

Vilket väder vi har haft den här helgen!!! Vågar vi tro att den ska fortsätta nu i två veckor så att alla som ska fira studenten får möjligheten att göra det när Sverige är som vackrast?

Vi var på Uddetorp i ca 2 timmar så en riktig skön dag. Ska hämta min dotter som jobbar till 17 idag och så ska vi åter till mormor en liten kortis innan jag ska sedan lägga mig i badkaret med kallt vatten. Inte varje dag man längtar efter kallare temperaturer i vattnet när man tar ett bad :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *