Lycklig vid havet …

Redan i fredags när jag vaknade kände jag att nu är verkligen sommaren på väg för detta mötte mig kl. 6.30 på morgonen när jag var i Stadsparken med Frans innan jag åkte till jobbet.

När jag kom hem vid 16 och var precis på väg att gå in i badkaret så ringde de på dörren och ett blomsterbud kom. När jag hade butik bredvid Buketten i stan så var det inte ovanligt att jag köpte några blommor då och då men numera har mina vaser mest stått tomma :)

Packade snabbt ihop några saker för att sedan åka till kusten med Frans som fick på kvällen springa runt som en galning på stranden och havet i Kärradal i Varberg.

Ni som har sett klipp från detta på min insta story @michelacastellari har fått ta del på hur tokig han blev när han fick springa löst i cirklar mellan hav och strand. Jag blev nästan yr av att bara titta på honom :)

En sådan fantastisk fin kväll och Frans njöt verkligen av den … Vi skrattade gott över hur han såg ut när han hade sprungit färdigt :)

Senare på kvällen somnade han och jag i soffan till dokumentären om gängkriget i Göteborg …

Om dagens utflykt i nästa inlägg <3

2 thoughts on “Lycklig vid havet …

  1. Hahaha jag dör va söt han är, eller fulsöt i sin blöta päls ;) undrar va vad han skulle säga om han kunde prata, om han såg sig själv i spegel 🤣😂🤣😂🤣😅❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *