Regn, bubbel och Eurovision …

Igår vid 10 hämtade jag upp min väninna Ann-Louise för att åka till Kärradal. Vädret var just då skapligt med lite sol i himlen så att vi tog en kortare promenad med Frans för att sedan lämna honom i huset medan vi tog en pizza på ett litet enkelt ställe bara ett par hundra meter från stugan.

Mysigt inrett i all sin enkelhet <3

Uteserveringen är mycket större men då det började bli kallare så höll vi oss under tak :)

Pizza och ett glas rödvin för att fira helgen.

Mätta och belåtna gick vi tillbaka till huset där vi vilade i var sin soffa medan vi lyssnade på en podd. Otroligt skönt … Lite eftermiddagskaffe, en promenad till under regnet med Frans och sedan satte vi på teven för att titta på Eurovision.

Jag brukar inte titta på det men nu när vi hade en Eurovision kväll vid kusten i pyjamas så var det trevligt att lyssna på vilka olika bidrag de olika länderna hade skickat och tycka lite om alla låtarna. I Italien är det ingen (eller väldigt få) som tittar på Eurovision, tror tom. att de flesta italienarna vaknade idag till nyheten om att Italien vann tävlingen utan att ens veta att denna tävling fanns :)

För ja, ITALIEN vann med en rockig låt som inte riktigt känns som en italiensk schlager låt, Är inte speciellt rockig av mig men visst var den ok och kul för mitt land att vinna. I flera år skickade de inte ens in något bidrag just pga. ointresse men vem vet, nu kanske det vänder.

HÄR kan du lyssna på den italienska vinnande låten.

Gruppen började med att uppträda på gatorna i Rom för att igår uppträda för desto fler …

Bubbel & godis till låtarna och direkt lät alla så mycket bättre :)

Just röstningsmomenten fick vi titta från mobilen då vinden och regnet störde nog antennen så att det gick inte att se sista delen på teve.

Personligen tycker jag att Tusse skulle ha fått en bättre placering än den han fick men han såg nöjd ut efter sin performance vilket han ska vara. Gillade även Norges bidrag och Portugals.

Kaffe när vi vaknade till en massa regn och vid ca 13 var jag hemma för att köra Nicole till jobbet och för att nu fixa lite här hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *