Trådning för ett lent ansikte …

Häromdagen tog jag en profilbild och oooops såg jag att jag hade några små fjun ovanför läpparna för sanningen är att vi alla har små små hår över ansiktet som vi kanske lägger märke till först när solen tittar fram. Jag har turen att inte ha alls mycket och att de är ljusa men jag gillar verkligen inte hår där jag inte vill ha de :)

Fanny har sedan några veckor börjat jobba på Klinik Villastan HÄR där hon är både receptionist i kombination med att hon gör både lash lift, brownlift, fransförlängning, vaxning och det jag gjorde idag, nämligen trådning

Trådning beskrivs som en enkel och effektiv metod för både kvinnor som män för att just ta bort genererande hårväxt och oftast väljer man att göra detta på just ansiktet eller armar. Trådning ger ett jämnare resultat till skillnad från andra metoder som hoppning, vaxning och rakning samt skadar inte de små kärlen vi alla har i ansiktet.

Personligen tycker jag att denna metod är helt smärtfri men som vi vet är smärta väldigt individuellt så kan enbart säga att jag själv kände “nada” men den stora överraskningen var att sedan känna på mitt egna ansikte och inse att jag måste ha haft mer fjun än vad jag trodde då ansiktet är numera len som en barnrumpa :) Den känslan tror jag att majoriteten som har gjort trådning kan skriva under på.

Fanny berättade även att smink sitter mycket bättre när ansiktet är helt hårfri … Logiskt så klart men kanske inte något man tänker på.

Att kunna utföra trådning är nog inget man lär sig på två minuter då det är mycket teknik och självklart en hel del övning som ligger bakom denna metod. Fanny har även diplom på att hon har genomgått den utbildning vilket självklart är alltid en säkerhet som kund.

Undrar hur det skulle bli om jag försökte mig på det Fanny gjorde idag, se bara på hur hon håller trådarna på bilden nedan. Jag hade snurrat runt de och fastnat överralt :)

Tack snälla Fanny för idag och så mysigt att även prata om de fina plaggen hon köpte från butiken när jag hade den. Hon har en blus från amerikanska märket Hale Bob som jag själv älskade så mycket så bra smak har hon <3

Vi går även mot Mors dag och på Klinik Villastan kan man självklart överraska sin mamma med ett uppskattat presentkort lyxigt paketerat för det finns inget finare än breda band på paket. Hade själv alltid breda sidenband i butiken när jag gjorde paket till mina kunder.

Kanske att du vill ge bort just en trådning till mor på mors dag? Det tror jag att min egna hade faktiskt uppskattat <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *