Kristi himmelsvärd …

Riktigt skönt med långhelg som började med att jag i torsdags åkte till kusten för en liten sen lunch på Olles och för att spela två Yatzy spel i detta hus som nog är föremål för några för och efterfester under sommaren med tanke på sitt läge …

Bor du i Borås så kanske du känner igen dig? :)

Det är nämligen så att många (och då väldigt många) boråsare flyttar till just Varberg och då framförallt till Apelviken på sommaren. Många tycker att det är väldigt mysigt att så är fallet medan personligen är jag nog lite mer tveksam till mysfaktorn att halva Borås är där. Fler och fler väljer även att flytta dit och bo vid havet permanent på äldre dagar då staden växer och har mer och mer att erbjuda i takt med att invånarna ökar.

Efter att ha förlorat två Yatzy spel så blev det ett glas vin på Fridas medan vi pratade om min 50 årsresa.

En mysig torsdag helt enkelt då jag även tidigare på dagen mötte både Nicoles pappa, extra mamma och extra farmor för att samtidigt även möta mina nya grannar här i Borås.

På morgonen vaknade jag i Kärradal och den första koppen är absolut den godaste speciellt när man har havet som utsikt.

Åkte hem vid lunch igår och idag startade jag min lördag med att gå en mil trots att det regnade lite lätt. Otroligt skönt ute så det var verkligen en fröjd att bara gå och andas syret som känns lite extra i luften när det regnar.

Vid 11 åkte jag sedan till Klinik Villastan för att göra en ny behandling för huden. På mig fokuserade Ann-Louise på att behandla framförallt de linjerna jag har vid nedre kindben då denna behandling återuppbygger kvalitén på huden och ger den den fukten den behöver inifrån.

Behandlingen är smärtfri och trots att jag ska göra 1 behandling till märker jag redan en stor skillnad. Tycker helt ärligt att de små linjerna är redan mindre tydliga än tidigare idag så helt klart en behandling som gör skillnad. Genetiskt har jag fått höga kindben och hamsterkinder men när det gäller resten så är jag tacksam för att dessa behandlingar finns <3

Fukt och glow behöver jag extra mycket detta år då jag fyller 50 :) Här nedan en bild på hur det såg ut en timma efter behandlingen. Det enda som syntes var lite små prickar efter de små ytliga sticken som tillför den nödvändiga fukten men de försvinner snabbt.

Frans är i Skåne och har det fantastiskt skönt den här helgen medan Molly och jag har nu tittat på en riktig spännande film på Netflix som heter ”Kvinnan i fönstret”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *