Opponeringar och vaccin …

Långhelg väntar och avslutade jobb veckan med att sitta och lyssna på 6 av våra studenter som opponerade på varandras gymnasiearbeten. Så intressant att lyssna och ta del av det jobb de har lagt ner i sina respektive UF företag där de hade som gemensam nämnare i sina olika företag tänkandet kring de globala målen och hållbarhet.

De elever jag har i årskurs 3 tar studenten den 4/6 och känner redan hur känslosam jag kommer att vara. Många av dessa elever har jag haft i årskurs 1 i italienska och nu i psykologi i årskurs 3 så mina första elever sedan jag började jobba åter som gymnasielärare där många av de har jag följt under sina 3 år på gymnasiet. Kommer att sakna de och tror att många lärare känner igen sig i önskan att få veta vad de gör om 5-10 år …

Näsdukar kommer därför att följa med till jobbet den 4 juni då jag även är mentor för en av treorna och är därför extra närvarande under avslutningen. Nåväl, de glädjetårarna för deras skull får vänta tills den dagen som kommer att vara så otrolig speciell för de <3

Idag har jag även hunnit åka till vårdcentralen i Lerum och få min första vaccination mot Covid-19 vilket känns så otroligt skönt då de har öppnat upp för oss födda 71. Ska få andra vaccinet i mitten på juni vilket kan innebära en större frihet denna sommar. Jag fick Pfizer och än så länge känner jag inte av något alls även om det sägs att det är dagen efter vissa känningar kan komma.

Det har blivit väldigt vanligt att majoriteten som har fått sin första vaccin lägger ut detta på sociala medier och jag är inte sämre :) På frågan om jag kommer även att lägga ut detta när jag har fått vaccin nr 2 så är frågan JA :)

På vägen hem från jobbet stannade jag på Pickesjön och tog min lilla promenad runt sjön och håller tummarna för att det blir bra väder även imorgon så att jag kan starta dagen med en PW.

Har hämtat Nicole som har varit hos sin kompis och hjälpt henne med att flytta då ett par av hennes kompisar har redan skaffat eget boende. Misstänker att det kommer att bli några fester i den lägenhet framöver :)

Buonanotte!

2 thoughts on “Opponeringar och vaccin …

  1. Tyvärr är det så att trots att vi är några stycken som fått både en och två vaccinsprutor så betyder det inte att vi får större frihet i sommar.. vi måste fortfarande följa alla rekommendationer precis som nu pga att vi kan fortfarande bära virus och smitta vidare. Jag har fått två vaccinsprutor men lever exakt lika som för 1, 3, 8 månader sen.

    1. Jag hoppas att rekommendationerna tillåter resor till sommaren om man är vaccinerad, vi är nog många som håller tummarna för det misstänker jag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *