The son or sons of Sam?

Apropå den resa jag troligtvis ska göra så att jag kan fira min 50 årsdag på någon vacker strand i världen så har vi nu ett alternativ till så vi ska fundera och boka med stor sannolikhet i slutet på nästa vecka.

Här har det varit en lugn helg med promenader i det vackra vädret som gårdagen bjöd på men mest inne denna söndag då det regnar. Apropå regn och lite film/serie tips så vet ni alla att den här texten med bilden nedan är väldigt “jag” :)


Regn och en ny true crime serie är ju en utmärkt kombination, den jag njuter av mest.

En ny dokumentärserie som hade premiär i onsdags är den av den mycket kände seriemördare “Son of Sam” men den är långt ifrån så spännande som mina favoriter “Manhunt Unabomber” och “Mindhunter”. Dock sevärd …

Nicole jobbar till 17 och efter det ska ska vi till hennes pappa och extra mamma för att gå igenom ramarna inför hennes student då vi nu har fått ett datum, 10/6 och har fått reda på att två personer får stå och vänta efter utspringet. Lite planering om några timmar men en rolig sådan då vi alla hoppas att det blir en fantastisk student trots de annorlunda förutsättningar som våra studenter får förhålla sig till även i år.

2 thoughts on “The son or sons of Sam?

  1. Hej , för några år sedan rekommenderade du en superbra brun utan sol, krämen var brun så lätt att se vart man kletat på.
    Min tog slut och jag slängde flaskan men kommer du ihåg vad den heter ?
    Ha en bra dag och må gott!
    Mvh Kicki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *