Årets första grillning …

Idag hämtade jag Nicole på jobbet kl. 17 och sedan körde vi direkt till hennes pappa och extra mamma för att sitta och planera lite inför hennes student.

Doften från grillen kände jag direkt när jag hade parkerat bilen och att bli bjuden på grillat var så otroligt gott.

Planeringen inför Nicoles student är utifrån två olika scenarion då vi inväntar de rekommendationer som kommer runt mitten av maj.

Tror att Nicole känner att planeringen vi gjorde ikväll känns fantastisk bra utifrån det läget vi har att förhålla oss till och så hoppas vi så klart att vädret är på vår sida då vi ska vara i deras trädgård och även om partytält ska vara där så är det självklart mycket skönare och allt mycket trevligare om solen skiner på vår nyblivna student och gäster <3

När det gäller mat har vi bokat en food truck som ska servera hamburgare och pommes till gästerna och farmor har åtagit sig jobbet att göra den godaste tårtan jag har ätit. Tror och hoppas att det blir en underbar dag/kväll för vår tonåring med snart en studentexamen i sin hand!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *