Valborg ute i Arnugared …

Igår bjöd min fantastiska fd kollega Mikael på firande av att vårt Majestät så nåderikt styrt oss i 48 år som han skrev på inbjudan.

Kvällen påbörjade med lite mingel och tävling i Bernadotteflygeln (på bilden nedan) som han har döpt en av de husen som finns på denna gård som är i hans ägo ute i Arnugared för att sedan sjunga in våren och upplösa den brittiska hovsorgen genom att sjunga God save the Queen.

Jag bara ÄLSKAR detta ställe som Mikael har förvandlat till något unikt gällande inredning.

Dessa tavlor har Prins Charles målat och signerat och tavlan under den är nummer 6 av 10 i världen.

Ni som har sett mina inlägg från någon av de tidigare inbjudningarna vet att även servicen är ingen Ikea sådan (inget fel på Ikea vill jag tillägga) men här är det unika engelska tallrikar och jag valde noggrant min <3

HÄR länk från Nationaldagsvakan 2019 och HÄR länken till inlägget då han bjöd in för invigningen av det engelska biblioteket.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_3543-980x735.jpg

Mycket sång och då jag varken har sångröst eller kan texterna så nöjer jag mig att betrakta och njuta av den inlevelse som övriga gäster har och som är ett bevis på den kärleken för sång och musik de har och delar.

Många olika flaskor kom fram och fick smutta på Anthon Bergs som jag bara måste köpa. Flytande godis förpackad i en läcker rosa flaska :)

Fina Ingela som jobbar på Stadsteatern och moi med väldigt puffiga axlar :)

Mikael hade även självklart köpt ett födelsedagskort som vi fick signera och som kommer att högtidligt skickas till Kungen.

Tack min kära vän Lord Romild of Houghans (men Mikael för mig) för en fantastisk Valborg <3

All kärlek <3

6 thoughts on “Valborg ute i Arnugared …

 1. Hej

  Alltid fina bilder från din Valborg eftersom jag har följt dej i många år så har jag sett många fina mysiga bilder där i från
  Gällande serien Dynasty, tror jag att den har gått på TV4 Guld men vet ej om den gör de än. Jag minns den serien mycket och gillade den
  Ha en fin helg
  Kram

  1. Verkligen en mycket trevlig Valborg tack <3
   Måste kolla om jag har TV4 Guld för skulle så gärna vilja se alla dessa gamla avsnitt på Dynasty ...
   Hoppas du har/har haft en trevlig helg...

 2. Ja, precis! Hoppas det är distansundervisning som gäller åtminstone nästa vecka. På tal om Einstein, misstänker att han även var ganska insatt i exponentialfunktioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *