Mitt möte med Einstein …

När jag gick i skolan i Italien så hade vi alla underbara almanackor där vi skrev in scheman men framförallt fyllde vi de med citat, klistrade kort, skrev i varandras almanackor ord och önskningar för framtiden. Jag har faktiskt kvar några men de är i källaren men ska ta upp de vid tillfälle och bara “dra tillbaka tiden” till då jag var ca 36 år yngre :)

Albert Einstein har bidragit själv med några kända citat och märkligt nog har jag träffat på denna geni trots att han dog 1955. Hur detta är möjligt får du fundera på … :)

Denna lördag kväll några inspirerande ord från en man som inte bara skapade relativitetsteorierna men även fick Nobelpriset för teorin om den fotoelektriska effekten.

Hoppas du njuter av en mysig lördag kväll … Själv ligger jag i sängen och tittar på en serie och imorgon väntar en utflykt för att fortsätta med temat kungligheter denna helg <3

Buonanotte …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *