Att ha gjort Covid testet …

För strax över 1 år sedan hostade jag i 6 veckor, tappade smaken i 4-5 dagar och hade svårt att andas de flesta kvällarna. Riktigt obehagligt var det. Dessa symtom påtalade jag innan de blev allmänt kända som de som kännetecknar Covid-19 så när jag lämnade blod för att se om jag hade haft det så var jag nästan säker att så var fallet något som dock visade sig vara fel då jag hade inga antikroppar.

Är medveten om att inte alla utvecklar de men nu har jag för första gången tagit en Covid test för att se om jag har det då jag har haft ont i lederna och är väldigt tät i näsan. Misstänkte en vanlig klassisk influensa och den här gången hade jag rätt, var negativ på testet.

Vi som bor i Borås får testa oss i Knalleland och ingen drop in gäller där, vi får snällt boka tider online vilket fungerar bra och tycker att det gick smidigt och effektivt till. Skönt att inte göra det själv så att provet går korrekt till och nej, det var inte det skönaste jag har upplevt :) Är dock numera en erfarenhet rikare …

Fick reda att någon jag känner ligger i respirator pga. covid så all kärlek och omtanke till honom <3

Frans och jag har gått runt Pickesjön i detta ljuvliga vädret och imorgon efter jobbet ska jag på födelsedagskalas (ni anar inte vem jag ska fira …) medan han ska tillbringa helgen hos Anna (en fd kund och kanske en av de som köpte flest Please jeans på den tiden:) och hennes sambo som har två hundar i hans storlek. Mycket lek väntar och kul för honom att leka med någon annan än en icke intresserad katt :)

Då jag är fortfarande tät i näsan och har lite ont i lederna ska jag lägga mig tidigt så att jag orkar både jobba och gå på födelsedags”kalas” och bringa en skål (eller flera) för Sveriges nog mest kända ansikte och namn :)

2 thoughts on “Att ha gjort Covid testet …

 1. Önskar dig en härlig och kul födelsedagsfest för vem du än ska fira!
  Hoppas att personen i respirator tillfrisknar fort och att vi alla kan lägga detta år bakom oss snart. Jag undrar dock lite nyfiket vad det kommer att stå i världens historieböcker om detta i framtiden.
  Ha en fin eftermiddag!

  1. Har du instagram Camilla så titta in på min insta story @michelacastellari för det är lite annorlunda tillställning jag bjuds in på en gång om året och de ser jag alltid så fram emot <3
   Den något äldre mannen som ligger i respirator hoppas jag självklart tillfrisknas så att jag kan ta en morgonkaffe med honom som jag ibland gör <3
   Ja, man undrar vad som kommer att skrivas om dessa två åren som nu har gått nästan ... Tack detsamma snälla ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *