Var kan jag se “Dynasty”?

Har du haft en förebild gällande utseende? Någon som du ville se ut som när du blev vuxen? Jag hade det definitivt och det var och är Krystle Carrington i serien Dynasty eller rättare sagt Linda Evans som hon egentligen heter.

Förutom hennes fantastiska snygga utseende ville jag även bo i liknande villa i Denver. Jag hamnade istället i en lägenhet i Borås :)

Tror inte att det finns någon kvinna som jag tycker är vackrare än hon. På bilden här ovan är hon i 40 års åldern och när hon var ännu yngre var hon med i den berömda western serien “Big Valley”. Ser förresten en gemensam nämnare, liknande katter :)

Idag är hon närmare 80 (78 år) och lever ett stillsamt liv med sin vita schäfer hund.

Nu till min fråga: har du någon aning om var jag kan se Dynasty? Originalserien och inte den nyare variant som jag tröttnade på efter ett avsnitt.


Tänkte att jag kan titta på lite glamour istället för att bara fastna i mina true crime dokumentärer :)

Minns du? Klicka HÄR.

Tänkte att jag kan titta på lite glamour istället för att bara fastna i mina true crime dokumentärer :)

Minns du? Klicka HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *