Balkong och hals :)

Precis avslutat ett meet möte samtidigt som Nicole har haft distansundervisning hela dagen. Förstår verkligen att större lägenheter är efterfrågade när familjer tvingas jobba/plugga hemifrån då många hem är inte anpassade till just dessa ”krav” om att sitta vid ett arbetsbord när flera i familjen gör sig online samtidigt.

Förutom en efterfrågan på större lägenheter spenderar människor mer pengar på inredning och behandlingar. Kanske en konstig kombination men inredning därför att vi är hemma mer än någonsin och behandlingar sägs ha ökat som en konsekvens av att människor ser sig själva oftare och längre iom. alla online möten. Andra branscher lsom de som tillverkar fritidskläder, mjukiskläder har definitivt dragit nytta av Covid vilket kan kännas lite märkligt när så många får istället kämpa för att finnas kvar.

När det gäller behandlingar så har Klinik Villastan en mängd olika erbjudanden som gäller när du bokar de den 29/4 då de firar 6 år det datumet: 10% på botox, 5000:- för 2 Profhilo behandlingar (ord.6500:-), 3000:- för 3 behandlingar av PRX (ord. 4500:-) och 25% rabatt på fillers är bara några av de fantastiska erbjudanden du kan boka det datumet.

Jag har gjort Profhilo bland annat på halsen och den ser så mycket bättre ut än tidigare. En riktig bra behandling.

Tänk att det är 6 år sedan jag hade en liten event i deras fina lokaler där lite kläder från butiken visades. Lite nostalgi trip till det inlägget HÄR. Det är verkligen märkligt hur snabbt tiden går och hur livet förändras utifrån olika beslut och omständigheter.

För att återgå till min egna yta här hemma är nu inglasning av balkongen beställd och jag/vi får vänta till juli då leveranstiden är såpass lång. 100.000:- kostar det att glasa in en balkong i den storlek jag har och jag som trodde (innan jag fick reda på det) att det skulle kosta ca hälften. En dålig gissning från min sida helt enkelt men självklart en investering för lägenheten och för att vi ska få en extra yta att nyttja även på hösten och våren. Ska bli trevligt efter 5 år i denna lägenhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *