GRATTIS till MIN SYSTER !!!

GRATTIS till MIN FANTASTISKA LILLASYSTER!!!

Minns som igår när vår pappa kom in till mitt rum för att berätta att jag skulle få en syster. Jag var 6 år gammal och blev överlycklig över nyheten att få bli storasyster <3

Ett annat väldigt tydligt minne jag har är när jag fick komma till BB och en av barnmorskorna gav mig nyfödda Melissa. Jag var den första i vår famiglia som fick hålla henne i sin famn och helt plötsligt blev vi famiglian där allas namn började med bokstaven M: Margareta, Marco, Melissa och Michela <3

Vi har gått igenom en hel del tillsammans men även på var sitt håll för livet har inte alltid varit en dans på rosor som åtminstone jag hoppades på när jag drömde om min och hennes framtid. Tycker dock att vi ska vara nöjda med vilka vi är och jag är framförallt jäkligt stolt över att det lilla barnet jag höll för 43 år sedan har blivit en fantastisk kvinna med två helt underbara barn som jag är en stolt moster till.

Som de flesta syskon delar vi många likheter och många olikheter men vår Castellari humor är en av våra gemensamma nämnare, skratten över vissa saker som ingen annan förstår det roliga i och de där stunderna då vi bara tittar på varandra för att inse att vi tänker precis på samma sak. När blickarna möts och vi bara vet …

Saknar enormt att inte bara kunna ringa för att ta en gemensam fika eller ett glas vin efter jobbet. De där spontana stunderna är omöjliga när man, som oss, bor i två helt olika länder men å andra sidan får vi möjligheten att dela hela dagar när vi väl träffas, vilket sker alldeles för sällan.

Nu när klockan passerat midnatt så är det just den 25/4 och Melissas födelsedag som hon delar med Italien som detta datum firar sin “Giorno della liberazione” = Liberation Day !

AUGURI eller GRATTIS till min vackra syster !!!

Bilden nedan från förra sommaren <3

Dessa från London, 2009 <3

Under dessa senaste 18 månader har hon haft det extra jobbigt med allt som Covid har inneburit för alla de som bor i länder där riktiga lockdown har varit en verklighet. Hon är verkligen värd en helt fantastisk dag som jag hoppas hon får så skicka henne gärna en massa kärlek <3

Ett stort hjärta har den lilla blonda tjejen till höger på bilden ovan och förutom det har hon blivit en vacker kvinna som jag är otrolig stolt över att ha som lillasyster.

4 thoughts on “GRATTIS till MIN SYSTER !!!

 1. Hej
  Härliga bilder på er två, stort Grattis och hoppas dagen är super Nice
  Hoppas ni snart får träffas igen
  Ha en fin söndag
  Kram

  1. Hej Nettan! Hoppas också att vi får träffas snart igen men just nu är det karantän när man åker in till Italien så vi avvaktar och håller tummarna <3 Hon är på pic nic med 8 väninnor i en sommarvarm Italien så misstänker att hon har haft en fantastisk födelsedag trots omständigheterna <3 Tack detsamma till dig... Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *