För 8 år sedan …

Har sovit 3-4 h natten tills idag så idag har jag haft en riktig seg dag, så seg att jag inte ens har tittat på någon film :)

Istället har jag kollat på Facebook minnen, ni vet sådana bilder som påminner oss om vad vi la ut just den här dagen 1-2-3-8 år sedan. Fick upp den här bilden som var i någon skvaller tidning 2013 (tror jag att det stod). Minns så väl den kvällen då jag och Jessica var i Stockholm för att vara med i Finest Awards på Café Opera.

Hade på mig en så vacker enkel vit klänning från Valerie som jag sparade i flera år innan jag sålde den då jag tyckte så mycket om den men minnet från kvällen handlar om de skorna jag hade på mig som jag hade fått i spons för att ha på mig. Gjorde det där klassiska misstaget att jag tog på mig de då för första gången och efter några timmar hade jag så ont i fötterna att jag inte visste vad jag skulle göra. Ska tilläggas att jag hade på mig en långklänning samt att det var så mycket folk att ingen såg vad jag hade på mig för skor, hade kunnat ta på mig flippisar och njutit av kvällen istället för att lida genom den. Gjorde även det andra klassiska misstaget att ta ut fötterna från skorna för att vila de från smärtan vilket gjorde att det blev så mycket värre.

Jessica hade också ont så vi tog beslutet att “rymma” från festen och tog istället en taxi tillbaka till hotellet. Jag tog av mig skorna redan i taxin så de som jobbade i receptionen på Nobis såg mig komma in barfota (det var vinter) med skorna i handen. Ni anar inte hur skönt det var att komma till hotellet och vi kunde inte annat än att skratta över situationen. Tappade ingen sko och därför ingen prins som hittade den för att sedan söka upp mig, ni vet sagorna infrias inte alltid trots att jag kände mig lite som Cinderella den kvällen åtminstone i en timma innan smärtan förstörde kvällen.

För att återgå till nuet så har jag hämtat Nicole som har jobbat hela helgen och nu ska jag njuta av ett varmt bad. Imorgon är det måndag igen och numera jobbar jag varje dag från skolan så inga hemma dagar numera på vardagarna. Avslutar inlägget med hur det såg ut i soffan tidigare idag :)

2 thoughts on “För 8 år sedan …

  1. Ja, det där med skor. “Förr” gick jag i stort sett i klackar varje dag, med åren så byttes klackarna ut emellanåt och idag är det extremt sällan de åker på. Går gärna i skoaffärer och trånar efter klackarna men så helt plötsligt hamnar jag vid sneakershyllan istället :-) Egentligen känner jag mig inte som någon sneakerstjej, trivs bäst i klackar till mina 162 cm. Har ett par himmelsblå lackklackar från Hugo Boss som jag fullkomligen älskar (så länge de inte sitter på fötterna *ha ha*). Nä, ska nog ta tag i mitt lite mera glammiga “jag” även om jag trivs väldigt bra i skog och mark också. På tal om femtioårsfirandet så fick vi, jag och maken, tyvärr ställa in vår planerade fest för ett år sedan. Jag hade ändå en bra dag, familjen dukade upp med champagnefrukost, sen bar det av ut i skogen där min mamma och hennes man anslöt. Vit linneduk, grillade hamburgare, grillade våfflor med löjrom och mera champagne. Sen fick jag vila upp mig (nyktra till) i badkaret en stund innan det blev middag hemma med några av våra närmsta vänner. En fin dag trots allt som slutade med spontandans hemma på vardagsrumsgolvet. Hoppas du får fira din kommande dag på önskat sätt.

    1. Jag hade önskat att vara mer “klack” än sneakers och vid olika nyårslöften har jag lovat mig själv att bli lite mer “kvinnlig” i klädseln men nix, jag köper och har köpt många ursnygga heels genom åren men de står orörda så vissa har jag sålt. Tror att jag får helt enkelt acceptera att jag är mer denim än pennkjol och heels men visst tycker jag att det är snyggt med kvinnor som klär upp sig med ett par klackar. Får kanske börja med låga klackar och känna efter :) Det låter som en riktig mysig fest du hade när du blev 50. Jag är inte så mycket party så ditt upplägg hade nog passat mig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *