En helg med erbjudanden …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Wakakuu och NordicFeel

Har man haft klädbutik i ca 10 år så är det lite jobbigt att inte kunna köpa kläder i den utsträckning man önskar då jag har en viss benägenhet att dessvärre fastna för de plaggen som kostar mer än vad de borde för min plånbok.

Den här helgen finns några erbjudanden som du kanske är intresserad av. Wakakuu har nämligen 15% rabatt på t-shirts, blusar och toppar, sådana klassiska som fungerar till allt men även några lite festligare för de där speciella tillfällen.

Ett annat erbjudande som jag själv ska nyttja är att Nordic Feel har flera olika i form av 25% på hårvård och upp till 30% på hudfavoriter. Passa exempelvis på att köpa Clarins Beauty Flash balm (som även kallas Askungens kräm) med 20% rabatt. Jag beställde hem en ny GHD plattång, den bredare, då jag har haft min i 10 år nu och känner att den har gjort sitt. Klicka HÄR för att se alla rabatter <3

Nu väntar en skön promenad med Frans i detta vackra väder <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *