Gäst i radion idag …

Buonasera!

Har precis tvättat håret och som vanligt njuter jag när det är gjort. Har invigt och provat Antonio Axus silver schampoo och håret har fått en fantastisk snygg nyans där den gulare nyansen är nedtonad. Älskar det! Använder silver schampoo varannan eller varje gång jag tvättar håret vilket jag gör vart fjärde dag ca. Aldrig förstått de som gör det dagligen och då jag har italienskt tjockt hår så är det inte nödvändigt heller, vilket jag är väldigt tacksam över då jag tycker att det verkligen är så fruktansvärt tråkigt.

Något som dock var roligt var att jag idag gästade radiope20.se i Lerum där de sänder lokalt. Fick frågan för några veckor sedan och självklart pratade jag lite om ”single by choise” valet. Startade med en kopp kaffe när jag anlände vid 7.45 (med goda marginaler alltså) då jag ogillar att ta risken att komma för sent (hade inte riktigt koll på var de låg så körde tidigt från Borås idag).

Det var en glad Jennie som öppnade dörren åt mig, ni vet en sådan person som bara sprider positiv energi så kände mig välkommen direkt. Pratade i ca 10 minuter om min koppling till Lerum och om just valet att vilja bo själv.

Vill du lyssna på den 10 minuters långa intervju där jag nästan tappar rösten i slutet? Lyssna på den HÄR.

Det värsta är att lyssna på sig själv sådär i efterhand men tycker nog att jag skötte mig förhållandevis ok även om jag pratar lite konstigt mot slutet då jag hann knappast tänka på mitt svar :)

De gyllene skorna som Jennie pratar om att jag hade på mig? Det är dessa från Philip Model som enligt mig har bland de snyggaste sneakers för både män och kvinnor.

TACK Jennie för en trevlig intervju <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *