Det som står är inte alltid sanning …

En av låtarna som har gått varma här hemma den här helgen är DENNA. En gammal italiensk låt som här sjungs av tre fantastiska killar. Enligt det som står är det Andrea Bocellis, Placido Domingos och Luciano Pavarottis söner som sjunger den och visst låter det helt fantastiskt att de alla tre har fått ärva ljuvliga röster.

Fick dock precis på messenger ett meddelande från fina Emma som ville försäkra sig om att jag var medveten att informationen om vem som är deras fäder inte stämde, Pavarotti har nämligen 4 döttrar skrev hon :) Måste erkänna att jag trodde och kanske även hoppades att det var deras söner så kollade aldrig upp detta.

Ytterligare ett bevis om att allt som står och delas på Facebook inte behöver vara sant. Delar aldrig politiska artiklar då jag är alltid väldigt försiktig gällande sanningen bakom de men att dela en vacker låt kändes oskyldig men rätt ska vara rätt så vems gener dessa tre killar har i sig vet jag inte :) Låten är dock helt fantastisk och den gör att saknaden till att åka till Italien är bara större <3

Var helt enkelt alltid kritisk till det du läser … Bilden nedan är 2-3 år gammal och tagen under en ljuvlig weekend i Paris med min väninna Tania, min dotter Nicole och hennes kompis Matilda. Apropå det där med sanningar så ska man alltid vara skeptisk även bakom bilder, brukar nämligen inte läsa The New York Times, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *