Vad innehåller denna påse?

Inlägget är reklam för Åhléns och innehåller annonslänkar.

Vi är nog många som tycker att håret är viktigt och att ta hand om det är nödvändigt om man vill ha den nyansen och kvalitén man önskar. Jag har en väldigt känslig hårbotten som reagerar direkt på sämre produkter (min dotter har ärvt detta dessvärre) så det där med att köpa schampoo/balsam för 30-40:- existerar dessvärre inte hos mig då jag skulle få utslag inom ramen på bara ett par dagar (har testat detta).

Bra produkter är därför viktiga så gissa min glädje när jag idag fick hämta dessa hårprodukter från en av Sveriges mest kända frisörer, Antonio Axu.

Schampoo och balsam purple som motverkar gula nyanser och förstärker istället de kallare toner i blont hår. En vackrare och klarare blond färg med ny skimrande lyster. En lyxig trio av naturliga oljor (abyssianan, argan och chia) återfuktar och hjälper till att reparera skadat hår för ett silkeslent, vackert och frizzfritt resultat.

En lätt hårspray som ger ett mjukt, rörligt och viktlöst stöd. Denna styling spray är berikad med blåbärsextrakt som ger stadga och elasticitet.

Alla dessa produkter finner du på Åhléns HÄR.

Root concelear använder jag så fort min utväxt börjar komma ut. Den alldeles perfekta produkten då jag försöker låta det gå 5-6 veckor mellan frisörbesöken för att inte fresta på håret alldeles för mycket.

Två ljuvliga hårmask där den rosa är glansgivande med hjälp av fyra olika mineraler och den blåa är en stärkande hårinpackning med vitamin F vars syfte är att reparera och återuppbygga håret.

Följ honom gärna på Instagram @antonioaxu och på @antonioaxuhaircouture för att se vad dessa produkter åstadkommer när han själv använder de på sin salong och är du inte kund hos honom i Stockholm finner du dessa ljuvliga produkter online HÄR.

En påse fylld med produkter jag använder och behöver så mille grazie Antonio …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *