Fukt till huden tack …

Idag, före mina lektioner, gick jag med Frans till Klinik Villastan för att göra en fukt behandling som ska hjälpa att få bort de där linjerna (som beror på lite torrare hud) jag har nära munnen/under kinderna.

Här en bild tagen för 2 dagar sedan på jobbet utan något utslätande filter :) Här du nog linjerna jag pratar om …

FUKT FUKT och mer FUKT tack, älskar att ge huden det och denna behandling ska göras vid ytterligare ett en eller två tillfällen för att maximera resultatet.

Teosyal Redensity 1 är en icke-korslänkad hyaluronsyrefiller för effektiv hudföryngring av kollagenfattig hud. Det är inte en volymgivare såsom andra fillers utan återfuktar huden, stimulerar kollagennybildning och ger även ett gott skydd mot antioxidanter.

Och dessa ovan är de bästa produkterna anser jag <3

Apropå Klinik Villastan ha utkik på deras Instagram @klinikvillastan då de har 6 års jubileum den 29/4 och detta firar de med en mängd olika fantastiska erbjudanden.

Efter mina lektioner idag kom de för att titta på min balkong och att glasa in den kostar 30.000:- mer än vad jag trodde. När jag frågade efter priset som grannen hade gett för bara ett par månader sedan tänkte jag inte på att hennes balkong är mindre, SUCK … Inte billigt det här med inglasning tyvärr … Allvarligt, kan aldrig något vara billigare än vad man räknade med istället?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *