Meddelanden ang. sk. “Tafsardagen”

Hur sjukt det än låter år 2021 så har information kring “Tafsardagen” spridit sig bland unga på sociala medier och därför även viktigt att uppmärksamma/utbilda/belysa vad man gör sig skyldig till om man gör det. Här från polisens Instagram.

När jag läste om det ovan tänkte jag initialt att det måste handla om ett dåligt april skämt (då det var nog runt den dagen jag läste om det) men icke? Det måste finnas hundratals challenges att byta ut denna med som är vettiga?

Lägger nu till i efterhand länken som jag har fått i kommentarsfältet som åter bevisar hur viktigt det är att kritiskt granska information: https://kallkritikbyran.se/varning-tafsar-dag-15-april/

2 thoughts on “Meddelanden ang. sk. “Tafsardagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *