När man ser ut som ett ?

Efter middagen på Tavolo blev jag kvar i Göteborg i denna nyrenoverade lägenhet som är sparsam möblerad (bara en säng, två pallar och ett matbord finns ännu) tills allt anländer i juli ca. Lång väntan på inredning. Badrummet är dock redo och den ska jag visare vid annat tillfälle när jag har fotat den ordentligt …

Min vän som var i Stockholm fick uppdraget av mig att gå till Louis Vuitton butiken för att köpa mig en scarf i en nyans av denim (snygg till jeansjackan) och ett par solisar jag hade sett och provat när jag var i huvudstaden i februari.

Ikväll fick jag därför två paket och när jag öppnade den första låg min fina scarf där … Alldeles perfekt kommer den att vara <3

Skulle sedan öppna paket nr 2 där mina solisar skulle ligga men gissa min förvåning när jag öppnade lådan och INGA solisar låg i fodralet?

Trodde först att det var ett skämt men insåg snabbt att nej, den personen som hade expedierat i LV butiken hade slagit in ett tomt fodral. Ni skulle ha sett min min när jag öppnade och såg ”inget”, haha!

Tyvärr hade de inte öppet då detta upptäcktes först kl. 19.30 ikväll men vi får ringa imorgon för de måste se i deras lager misstaget och kvitto på ett par solisar finns här hos oss. Hur kan liksom något sådant inträffa??? Även Louis Vuitton gör helt enkelt fel :)

Uppdatering: Solisarna skickas i dagarna från butiken.

8 thoughts on “När man ser ut som ett ?

 1. Hej! Så oväntat av LV! Detta hände mig precis när jag beställt en juicy couture mjukis sett från webshop. Fick bara hoodie och byxor saknades! Återförsäljaren sa att dom packat båda😠 Jag fick rätt men det var en lång process, beställer aldrig mer något dyrt på frakt!

  1. Hej! Sådant är så jobbigt för hur kan man bevisa att paketet är tomt eller att något saknas? Som tur är verkar det som att de hade koll när min vän ringde som hade varit där och de ska skicka det som aldrig kom med :)

 2. Hej kar inte du en moccamaster i guld ? Är du nöjd, var köpte du den? Bästa
  Kaffekokaren har den i rött men vill ha den i guld nu ?
  Mvh Anita

 3. I min ungdom jobbade jag i en guldsmedsaffär, mitt i julruschen kom det in ett trevligt äldre par som skulle köpa en kaffesked i silver till sitt barnbarn (den trenden måste vara utdöende nu….!?).
  I vart fall pratade vi bort en stund under tiden jag slog in paketet. En stund efter att dom gått så kom min chef och undrade vad det var för sked som låg på disken för paketinslagningar….😂😱
  Väntade på att dom skulle komma tillbaka efter jul men det gjorde dom aldrig. Mest troligt är väl att barnbarnet aldrig lyfte på locket till kartongen eftersom dom visste vad som låg däri, eller så trodde man att skeden hamnat i soporna med pappersskräpet.
  Hoppas dina solglasögon levereras snart!

  1. Sådant är verkligen lätt hänt Camilla. Har själv haft butik så visst har det hänt vid något tillfälle att man har skickat olika storlekar på skor, en klassiker men en tom paket har jag mig veterligen inte slagit in under mina år eller så är jag fortfarande omedveten om det :) Ja, de ska visst komma snart så skönt att det löste sig smidigt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *