Middag på Tavolo i Göteborg …

Efter jobbet blev det en spontan middag på Tavolo i Göteborg men trots den uppmärksamheten denna restaurang har fått så är jag långt ifrån imponerad.

Regel numero 1: vill du ha en italiensk touch på ett ställe med italiensk meny ber du någon som kan språket korrekturläsa. Kan tycka att det blir lite B när det är flera grammatiska fel på menyn samtidigt som man lägger miljoner på inredning och på en italiensk profilering.

Mina elever ska imorgon hitta ett par misstag i rubrikerna :)

Miljön är helt ok, trivsam och lite cool med bra italiensk musik från 60 och 70 talet i bakgrunden.

Vi beställde en pastarätt och en pizza för att smaka lite på båda. Pastan tyckte jag inte om och smakade inte italiensk för mina smaklökar och pizzan var vattnig och kall (de tog in den igen och en ny kom som dock var lika vattnig men varm).

Mitt betyg på Tavolo är helt enkelt icke godkänt tyvärr men säkert väldigt trevligt att gå dit för en drink då de såg väldigt goda ut. Skulle dock inte rekommendera maten utifrån dagens personliga upplevelse. Ett plus för att man får gå dit med sin hund då jag såg tre kunder ha sina. Numera, som hundägare, tycker jag nämligen att sådant är viktigt :)

Tur att riskakor fanns i lägenheten så att jag kan äta mig mätt på de istället :)

2 thoughts on “Middag på Tavolo i Göteborg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *