PRP behandling …

Imorse efter en liten runda med Frans tog jag bussen (lämnade bilen till dottern) till Göteborg för att göra en PRP hud behandling hos min vän Fazli som har kliniken Hairtpclinic (klicka HÄR)

Vi har filmat före och under behandlingen men den ska redigeras först så lägger ut den så fort den är klar. Många män och kvinnor (speciellt efter en graviditeten då man tappar mycket hår) gör denna behandling men i håret just för att den stimulerar hårväxten så en mycket bra sådan även för män som kanske annars sällan går på kliniker.

Här har jag en skön mask på mig efter prp injektionerna.

Medan jag var där insåg jag att det började regna och min dotter messade att i Borås snöade det. Riktigt april väder!!!

Hade först tänkt gå kanske en timma på stan i Gbg men icke, alldeles för kallt och regnigt så tog mig hem direkt och nu har jag bytt om till mjukisbyxor denna söndag eftermiddag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *