Påskledigheten går mot sitt slut …

Igår förmiddag gick jag till min bank för att jag nu har fått beviljat den summan som att inglasa balkongen kostar. Ska bli så otroligt skönt vilket alla som har inglasade balkonger intygar om och om igen. Ringde självklart direkt till det bolag som de flesta rekommenderar när det gäller detta och ska bli kontaktad nästa vecka för att prata igenom vad jag önskar. Längtar efter att kunna ha balkongdörren öppen igen …

Imorse körde jag Nicole till jobbet då hon började kl. 8 och efter det åkte Frans och jag direkt till Pickesjön för en skön morgonpromenad. Vi mötte bara en löpare så den tiden på morgonen är underbar att vara ute på. Min lille hund älskar nämligen att skälla för att se hur folk reagerar, tror att han gillar ljudet på sin egna röst lite för mycket :)

Känns sådär att det redan är helg då det betyder att påsklovet är snart slut och att det är dags att jobba igen. Det har varit väldigt skönt med en veckas ledighet helt enkelt, lite för skönt känner jag …

Nu ska lakan tvättas och sängen bäddas med rena sådana för känslan att lägga sig när det doftar nytvättat är ju underbar. Nu lite kaffe …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *