Snart hänger vi bort vinterjackorna …

Det bästa med påsklovet? Att vi går nu mot våren för visst längtar de flesta av oss att lägga vinterjackorna i garderoben/förrådet för att ta fram de lättare alternativen?

Bilderna nedan är tagna för nästan exakt tre år sedan och en liten påminnelse om att snart blir det jeansjacka och västar istället för tjockare jackor. Alla årstider har sin tjusning men personligen är jag en vår och höstmänniska.

Som gymnasielärare känns det efter påsklovet, att sommarlovet närmar sig även om det är ca 2 månader dit och 8 veckor som är ofta väldigt intensiva med treor som ska ta studenten och denna veckovisa alternerande distansundervisning som inte alltid är det enklaste att bedriva.

Nu ska jag ta sista rundan med Frans och så blir det en av de true crime dokumentären på Cmore.

2 thoughts on “Snart hänger vi bort vinterjackorna …

  1. Jag va nära göra det förrförra veckan, man tack gode gud behöll jag vinterjackan ett tag till annars hade jag frusit arslet ( visste du att Arsle är ett killnamn i Norge😆🤣😆)
    av mig 😅😅 blåser ju nordavind här uppe! Ett nattpass kvar sen ledighet, hoppas solen tittar fram 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽 🤗 kram 🤗

    1. Hoppas också att vi snart får göra det. Längtar verkligen till att när det räcker med en sweater på morgonen när jag ska ut med Frans. Snart är vi nog där även om jag trodde att denna vecka skulle bli varmare än vad den blev :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *