Bröd och Kinder från Tik Tok …

Även om jag personligen inte har Tik Tok kom jag in på några från Instagram och gissa min förtjusning när jag såg att någon hade lagt ut den alldeles perfekta och mumsiga förslaget till kaffet :)

Två ingredienser: Bröd och Kinder.

Kan det liksom bli enklare och smaka så gott?

Lägg sedan i brödrost eller i ugnen och voilá så är den klar … Vänta gärna någon minut innan du skär den och framförallt NJUT …

Ett tips är att enbart köpa en Kinder för annars finns risken att äta flera, så gjorde åtminstone jag då jag känner mig alldeles för väl gällande denna choklad som tillhör en av mina absoluta favoriter (från Italien är den faktiskt).

Lite påhittig var jag när jag la 1/2 marshmallow i den också :) Det gäller att sätta sitt personliga signum på den.

Förutom att testa detta lilla mumsiga förslag så har jag gått en promenad med Frans och nu sitter jag med en hårinpackning i håret … Snart ska Frans gå ett par timmar till grannen (han brukar göra det på tisdagar) och sedan lär det nog bli en promenad till då vädret är alldeles för fint för att sitta inomhus <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *