Promenad och aprilväder …

Vid 6.30 idag var jag redan runt Stadsparken här i småstaden och blev förvånad över kylan då jag trodde nog (samt hoppades) att det skulle vara lite varmare i luften denna vecka.

Strax efter 9 var det åter dags för en promenad med Frans och Tania och hennes hund Alexa följde med oss vilket var väldigt trevligt. Synd bara att min lille hund skällde på Alexa under halva promenaden runt Pickesjön och hoppas att det var en engångsbeteende då det var första gången de träffades.

Riktigt april väder då vi fick uppleva både hagel, snö och sol under vår runda men håller tummarna för att denna vecka ska annars bjuda på lite vårväder.

Väl hemma tog jag ett varmt bad och satte på sista avsnittet på den nya true crime dokumentären på 8 avsnitt som finns på Netflix. Började på den igår och är nu klar med den :) Den heter The serpent och är baserad på verkliga händelser som de flesta serier jag tittar brukar handla om.

Personligen tycker jag inte att den är inte lika bra som många andra i liknande genre (Mindhunter, Unabomber) men helt klart sevärd … Nu ska jag nog njuta av lite kaffe för så skönt att bara mysa hemma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *