Påskafton på Källö Knippla …

Igår åkte vi till en liten ö som heter Källö Knippla för att fira lite påsk. Man får ta två båtar för att komma fram och även om färden med båten är på bara 5-10 minuter så är det inte självklart att man kommer med då båten är relativt små. Bra att vara ute i god tid speciellt under vår/sommar då många ska till sina stugor och många åker ut som en trevlig utflykt över dagen.

Ön är mysig med underbara söta sommarstugor. Inte som Fjällbacka eller Smögen (som jag bara älskar) men sådär gulligt som en svensk ö på västkusten kan vara. Frans var självklart med (social träning kallas det :) och vi snällt bjöds på påsklunch bakom dessa grindar.

Jag är inte den lättaste gästen att bjuda på mat för även om jag gillar både räkor och kräftor så kan jag inte tänka mig att skala de själv för hand och självklart kunde jag inte be någon av övriga gäster att skala mina.

Haha! Undra vad de hade tänkt om jag hade ställt frågan :) Är dock väldigt kravlös och en bit bröd med någon av de goda röror dög gott och väl speciellt med tanke på att det blev en väldigt god toast Skagen på kvällen på öns restaurang.

Även om det bor bara ca 300 personer på ön så är det desto fler som kommer under sommaren och av napp träden att döma så verkar det som att det är några barn som slutade ta nappen här på Knippla :)

Vi sov över (sovit väldigt gott) och nu när klockan är snart 16 är jag hemma efter att ha tagit en promenad med Frans. Nu är det Molly tid och hon är nöjd bara hon får ligga på mina ben medan jag nu ska sätta igång en ny serie som har kommit på Netflix. Tror att den är på 7-8 avsnitt och är en riktig true crime sådan så eftermiddagen/kvällen kan liksom inte bli bättre för min del :)

Min dotter (i mitten) var igår istället och firade Linn, en av hennes underbara kompisar, som fyllde 19 och så här fina var de. Lånade kortet från Nicoles insta story <3

Hoppas du njuter av en underbar påskhelg <3

2 thoughts on “Påskafton på Källö Knippla …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *