Min påskpresent …

Så fort solen tittar fram är det dags för sneakers säsongen och visst finns det många olika snygga sådana i olika priskategorier. Redan för ett par år sedan blev det lite trendigt med chunky sneakers men först nu beställde jag hem dessa snyggingar från Versace Jeans och mamma mia vad sköna de är!!!

Känns som att gå på moln, ser du de i någon butik, prova de för en sådan märklig och skön känsla att ha på sig de.

Min påskpresent från mig till mig själv får de bli och lite passande så är de just guld (gula) och vita, en färgkombination som jag alltid uppskattar på våren/sommaren <3

Har nu haft min sista lektion och nu har jag PÅSKLOV i en vecka, hur lyxigt och skönt som helst. Lovet startar med att åka iväg imorgon över helgen men sedan inga andra planer. Hoppas att vädret ska bli så fint som de har sagt så att vi kan njuta av långa promenader i naturen <3 Ska nu fixa påskägg till min mor som jag ska leverera ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *