Han dansar och nöffar …

Den här veckan har inte varit den lättaste hur klimakteriet perspektivet :) Hoppas att denna period är snart över för somnar en stund runt 17 och sedan präglas natten av att jag vaknar av dessa vallningar ett par gånger per natt och ibland somnar jag inte om förrän ett par timmar senare. Ja, ja …

Ikväll tog jag Frans och gick hem till mor som bor bara ca 500 m. ifrån min lägenhet. Hade med mig lite smått och gott som en liten påskpresent från mig: hennes favoritgodisar och fotmask så att hon kan ha lite hemma spa nu när hon inte ger sig ut på salong pga. social distansering.

Hennes hem är väldigt speciell, går inte riktigt att beskriva och grisen på bordet dansar och nöffar (se på min insta story @michelacastellari) More is more är hennes unika stil och min syster är nog lite mer som henne i kontrast till mig som inte vill ha mycket att damma :)

Nu är jag åter hemma och ska lägga mig med en ny dokumentärserie jag har börjat titta på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *