Med fokus på underlivet …

Förr fick man ibland köra någon vän till en fest eller hämta de från den medan numera så är de där skjutsen av någon helt annan karaktär. Imorse kl. 6 hämtade jag nämligen en väninna som skulle till Carlanderska för att göra en sk TVT operation, den jag själv gjorde för ca ett par år sedan i Stockholm. Du kan läsa om den i mitt inlägg HÄR.

Då jag öppet bloggade då om min operation och att det är kanske inte alla kvinnor som vet att hjälp finns att få vid ansträngningsinkontinens så uppmärksammade även Expressen detta vilket ledde till att jag under en dag profilerades som kvinnan som öppet delar med sig av ämnet inkontinens.

HÄR kan du läsa den artikeln för det är genom att prata om vissa problem som vi även får reda att hjälp finns att få.

Min väninna har skickat kort från Carlanderska och allt har gått bra. Operationen är enbart 10-15 min. lång så inget stort ingrepp men ett sådant som hjälper dig otroligt mycket om du lider av just detta.

Apropå underlivet (inte ofta jag skriver om sådant :) så vill jag tipsa om en helt fantastisk produkt för oss kvinnor där både jag och min dotter har märkt en så stor skillnad efter bara en behandling.

Dagens tips är alltså ingen true crime dokumentär men något som påverkar “fiffi” positivt <3

Det gäller att överraska ibland :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *